5000 FCD Brødkniv 24 cm

1.999 kr.

Oplev håndværksmæssig perfektion med vores 5000 FCD brødkniv. Skær let igennem selv det sprødeste brød med præcision og elegance. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 9067100609569814 Kategori:

Miyabi 5000 FCD brødkniven på 24 cm er en sand perle i køkkenet, designet til at levere en knivskarp præstation hver eneste gang. Denne brødkniv er en del af Miyabi’s prisvindende 5000 FCD-serie, der kombinerer elegant japansk håndværk med avanceret teknologi og innovative materialer.

Det smukke mønster på knivbladet består af 48 lag smedet damask stål, hvilket ikke kun skaber en visuel fest for øjet, men også sikrer en utrolig styrke og holdbarhed. Kernen af FC61 stål har en imponerende hårdhed på 61 Rockwell, hvilket betyder, at denne brødkniv er ekstremt skarp og holder sig skarp i lang tid, selv ved hyppig brug.

Det 24 cm lange blad på brødkniven er designet med en buet form, der gør det muligt at skære gennem selv de sprødeste skorper uden at smadre brødet. Takket være den skarpe klinge kan du let skære tynde skiver af brød, uden at det mases eller smuldrer. Uanset om du skærer igennem et sprødt surdejsbrød eller en luftig ciabatta, vil denne brødkniv levere perfekte skiver hver gang.

Den ergonomisk designede skaft sørger for et behageligt og sikkert greb, selv under lange skæresessioner. Skaftet er lavet af sort, nålefiltret træ, der ikke kun ser elegant ud, men også er behageligt at holde på. Med denne brødkniv i hånden vil du opleve en ny dimension af skæreoplevelsen, hvor hver snit bliver en leg.

Miyabi 5000 FCD brødkniven er ikke bare en kniv – det er et kunstværk, der vil tage din madlavning til et helt nyt niveau. Fra det øjeblik du tager den i hånden, vil du mærke forskellen i kvalitet, håndværk og skarphed. Gør dig selv den tjeneste at investere i denne brødkniv, og opgrader dit køkken med en kniv, der vil vare livet ud. Den eneste udfordring vil være at skulle vænne sig fra at bruge andre knive igen. Miyabi 5000 FCD brødkniven: Skarphed, præcision og elegance samlet i én kniv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “5000 FCD Brødkniv 24 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.